Miksi ajokortti on tärkeä?

Køreskole Brøndby 

Yksi monien ihmisten mielessä oleva ensisijainen kysymys on, miksi he ylipäätään tarvitsevat ajokorttia. Jos haluat pysyä mukana nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa, tarvitset ajoneuvoja, jotka liikkuvat nopeasti. Se ei ole vain huvin vuoksi. Mutta myös, jos haluat kulkea ajoissa työpaikallesi, tarvitset ajoneuvon, jossa on hyvät jarrut, nopeus ja suorituskyky. Jos sinulla on ajoneuvo, mutta et osaa ajaa, sinun on palkattava kuljettaja. Tämä maksaa sinulle ylimääräistä rahaa. Miksi et siis menisi goo Køreskole Brøndby yn ja hankkisi ajokorttia? Mikä sinua estää?

Ajokorttisi on E-dokumentti, jonka valtiosi antaa sinulle ja joka osoittaa sinut ajokorttiin laillisen iän ylittäneeksi henkilöksi. Ajokortin avulla saat ajaa julkisilla teillä.

Seuraavassa on joitakin tärkeitä seikkoja ajokortin hankkimisesta.

Voit laillisesti lähteä liikenteeseen

Kun olet saavuttanut ajokortin hankkimista edeltävän iän, joka on yli 17 vuotta, jos haluat ajaa autoa, kun olet saanut oman ajokortin, voit laillisesti ajaa autoa tai ystäväsi autoa tiellä. Hallitus nimittää sinut myös päteväksi kuljettajaksi. Voit käyttää ajokorttiasi, jos poliisi tai lainvalvoja pysäyttää sinut ja kysyy henkilöllisyytesi.

Toimi omana henkilöllisyytesi 

Oletetaan, että haluat avata pankkitilin, tarvitset henkilöllisyystodistuksen oppilaitosta varten, haluat hakea uutta työpaikkaa ja niin edelleen kaikkialla. Siinä tapauksessa sinun on esitettävä henkilöllisyystodistuksesi. Ajokorttisi voi toimia henkilöllisyystodistuksena. Lisäksi sinun ei tarvitse moneen vuoteen huolehtia siitä, että hankit itsellesi uuden henkilötodistuksen.

Nimitykset

Siitä huolimatta, että ajokortti on henkilöllisyystodiste, tietyt nimitykset saattavat vaatia sinua esittämään pakollisena valtion myöntämän ajokortin. Tätä varten sinun on läpäistävä kaksivaiheinen ajokoe, jotta sinulla on voimassa oleva ajokortti. Jos haluat joskus ryhtyä taksinkuljettajaksi tai haluat tulla ajo-opettajaksi ja opettaa oppilaita ajamaan, tarvitset voimassa olevan ajokortin ensimmäisellä kaudella.

Vähennä riskitaakkaa

Jos kuljetat ystäviäsi tai kollegojasi johonkin paikkaan, sinulla on vastuu heidän turvallisuudestaan harteillasi. Sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti, ja sinun pitäisi pystyä kuljettamaan heitä minne tahansa. Kørekort tisi vähentää onnettomuuden mahdollisuutta tiellä, koska se on symboli siitä, että olet saanut asianmukaisen koulutuksen ja läpäissyt ajokokeet.

Itsenäisyys

Kukapa ei haluaisi olla itsenäinen? Ajokortilla voit ostaa yhden auton, eikä sinun tarvitse turvautua julkisiin liikennevälineisiin, jotta pääset paikasta toiseen.